DISCLAIMER PRIVACY

AUTEURSRECHT

De op Semzorg  gepubliceerde inhoud en werken zijn auteursrechtelijk beschermd. Elk gebruik (met uitzondering van persoonlijk gebruik zonder verdere verspreiding) behoeft voorafgaande schriftelijke toestemming van de Infoteur (auteur op Semzorg ) voor artikelen en toestemming van Semzorg  voor overige inhoud. Dit geldt voor vermenigvuldiging, bewerking, vertaling, opslag, verwerking of weergave van de inhoud op websites, fora, in databases of andere elektronische media en systemen. Ongeoorloofde vermenigvuldiging of weergave van afzonderlijke delen van de inhoud of complete pagina's is niet toegestaan en strafbaar. Slechts vervaardiging van kopieën en downloads voor persoonlijk en privé gebruik van inhoud op Semzorg  zonder verdere verspreiding met derden is toegestaan.

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

Semzorg  respecteert de intellectuele eigendom van auteurs en makers en wij verplichten onze Infoteurs (auteurs op Semzorg ) dat ook te doen. Semzorg heeft  onder bepaalde omstandigheden het recht accounts en/of gepubliceerde artikelen van Infoteurs die mogelijk inbreuk maken op intellectuele eigendomsrechten zonder kennisgeving af te sluiten en/of te verwijderen.

INBREUK INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

Bij constatering van gekopieerd werk op een wijze die inbreuk op auteursrecht inhoudt of indien er anderszins op intellectuele eigendomsrechten inbreuk is gemaakt, verzoeken wij om Semzorg  hiervan op de hoogte te stellen. Geef hierbij een beschrijving van het auteursrechtelijk beschermde werk en de wijze van inbreuk.

PRIVACYSTATEMENT

SEMZorg respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De door u geleverde informatie kan alleen worden ingezien door SEMZorg.